top image
Content Management Powered by CuteNews
Inkiläiset hallitsivat Alastarolla
'2008_Alastaro_Sinkilainen'
Alastaron päätöskilpailuun oli ilmoittautunut 18 kuljettajaa. Kärkikuljettajista jo mestaruutensa varmistanut Janne Havinen oli perunut osallistumisensa ja laittanut kilpurinsa talviteloille.
Alastaron kilpailu oli yksipäiväinen ja päivän ohjelmassa oli yksi viidentoista kierroksen kilpailulähtö, josta voittajalle jaossa 50 pistettä. Mitalitaistelussa oli jaossa enää pronssimitali ja siinä vahviten kiinni Jouni Eskola. Jukka Kankaanmäellä oli mahdollisuudet myös pronssiin Eskolan epäonnistumisen myötä. Hopeamitalin oli Jouni Lempinen  varmistanut Havisen tavoin edellisessä osakilpailussa.

Aamupäivän lämmittelyajo kurvailtiin märällä radalla ja nopeinta vauhtia piti Jouni Lempinen. Lempisellä oli perjantaina harjoittelupäivänä koneen kanssa ongelmia, mutta ilmeisesti ongelmat ratkesivat uudella kansipahvilla. Myös Vetelin UA:n Jani Hotakainen otti Lempisestä mallia ja haki pinkkiin menopeliinsä vauhtia uudella kannen tiivisteellä. Omituiset on konstit mutta onnistunut viritys kaiken kaikkiaan.

Harjoittelun tulokset:
 1. Jouni Lempinen
 2. Jouni Eskola
 3. Jani Hotakainen
 4. Sami Inkiläinen
 5. Jukka Kankaanmäki
 6. Reima Heinäjoki
 7. Jukka Inkiläinen
 8. Mikko Luomanperä
 9. Pekka Pohjanperä
 10. Jukka Oja
 11. Teemu Hartus
 12. Jeremi Mattsson
 13. Johan Hilden
 14. Anssi Laurell
 15. Kari Hartus
 16. Tomi Tuokko
 17. Matti Riekkola
 18. Ismo Torppa
Harjoitteluajon jälkeen sade alkoi Alastaron hiekkakankaila hiipua, mutta sliksit saatiin vielä pitää sivussa, sillä rata ei ehtinyt kuivaa aika-ajoihin. Jukat Inkiläinen ja Kankaanmäki kiittivät märästä radasta ja painelivat muilta karkuun sijoille 1. ja 2. Myös Reima Heinäjoelle märkä rata sopi hyvin ja mies kiilasi kolmanneksi.
Jurvassa hyvin vauhdin päälle saanut Jeremi Mattsson ei sateesta liiemmin välittänyt ja mies löytyi toiseksi viimeiseltä sijalta. Liekö mies kiertänyt lisälenkin ennen lähtösuoraa?

Aika-ajon tulokset:
 1. Jukka Inkiläinen
 2. Jukka Kankaanmäki
 3. Reima Heinäjoki
 4. Jouni Lempinen
 5. Jani Hotakainen
 6. Jouni Eskola
 7. Sami Inkiläinen
 8. Johan Hilden
 9. Mikko Luomanperä
 10. Jukka Oja
 11. Teemu Hartus
 12. Pekka Pohjanperä
 13. Kari Hartus
 14. Sami Hyrske
 15. Tomi Tuokko
 16. Anssi Laurell
 17. Ismo Torppa
 18. Jeremi Mattsson
 19. Matti Riekkola
Päivän kilpailulähtöön startattiin iltapäivän päätteeksi ja kyseessä oli päivän viimeinen kilpailutapahtuma. Aikataulu onneksi sen verran mukavasti edisti, ettei tarvinnut etsiä lisälyhtyjä auton keulalle.

Paalupaikalta lähti kokenut Jukka Inkiläinen viereltään toinen Jukka Kankaanmäki. Lähtö tapahtui kohtuullisen tasaisena rintamana ja pari ensimmäistä kierrosta ajettiin isä Inkiläisen johdolla. Toisella kierroksella Jouni Eskola nousi piikkipaikalle ja pronssitila kokonaispisteissä sai hyvää vahvistusta, koska Jukka Kankaanmäki putosi ensimmäisellä kierroksella seitsemän sijaa ja joutui aloittamaan tiukan takaa-ajon.'2008_kamat_kasaan'

Eskola sai kahdeksannelle kierrokselle asti nauttia kärkipaikastaan, kunnes takaa hyvää nousua tehnyt Sami Inkiläinen kuittasi kuin lentäen Eskolan ohi. Kuivalla radalla ei kenelläkään ollut sanottavaaa Inkiläisen vauhtiin. Ilmeisesti isän ja pojan kesken oli sovittu kumpi saa voittaa sateella ja kumpi kuivalla.

Toinen hyvän nousun tehnyt oli Kari Hartus, joka jo edellisessä kilpailussa Jurvassa väläytteli vauhtiaan. Hartuskaan ei sateella saanut kunnon aikaa kellotettua, mutta kuivalla näytti sujuvan. Mies teki hienoa nousua läpi kisan ja onnistui nousemaan 12. lähtöruudusta kauden parhaaseensa kolmannelle sijalle.

Hopeatilansa jo varmistaneella Lempisellä ei auto enää liikkunut totuttuun tapaan ja hän sijoittui "vasta" kuudenneksi.

Viimeisellä kierroksella Luomanperä tuli kuin varkain vielä kympin sakkiin, kun Heinäjoki osui Hotakaisen takakulmaan ja molempien vauhti katosi hitaassa mutkassa. Hotakainen selviytyi sijalle kymmenen.

Kauden viimeinen startti ei enää suuremmin muuttanut kuljettajien järjestystä kokonaispisteissä. Ainoana nousua viimeisessä startissa pystyi tekemään Jeremi Mattsson, joka pystyi kahdeksannella sijallaan nousemaan kokonaispisteissä Jukka Ojan ohi. Mattssonkin siis hyvän nousun tehnyt toiseksi viimeisestä lähtöruudusta.

Kilpailulähdön tulokset:
 1. Sami Inkiläinen
 2. Jouni Eskola
 3. Kari Hartus
 4. Jukka Inkiläineni
 5. Jukka Kankaanmäki
 6. Jouni Lempinen
 7. Jukka Oja
 8. Jeremi Mattsson
 9. Mikko Luomanperä
 10. Jani Hotakainen
 11. Reima Heinäjoki
 12. Johan Hilden
 13. Sami Hyrske
 14. Ismo Torppa
 15. Teemu Hartus
 16. Matti Riekkola
 17. Anssi Laurell
 18. Tomi Tuokko(DNF)

'2008_kamat_kasaan'
Kausi on ajojen osalta paketissa ja katseet suuntautuvat kauden päätösjuhlaan

Tulokset kokonaisuudessaan:
Aika-ajo
Kilpailulähtö
Kirjoitettu 25.9.2008, Mikko
Nimi:
Hymiöt: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Unohda minut
1

Tästä puhutaan...

Lorainefups kirjoitti 29.10.2015
Top online pharmacy to Order Losec Visa...

BennettMr kirjoitti 27.10.2015
http://volcanogrup.com/media/category.ph...

KatelynRor kirjoitti 26.10.2015
Medicine Allegra Empty Stomach Viagra N...

Ronniebig kirjoitti 26.10.2015
klo.lesley.edu/wp-content/uploads/2014/0...

Natashawemi kirjoitti 19.10.2015
Norvasc Benefits Cats Sham Allergy...


Päivitetty: 17.9.2015 16:18:55.