top image
Content Management Powered by CuteNews
Tuulettaako Havinen Botniaringillä mestaruutta vai ottavatko Jounit ohjat käsiinsä?

Sarjan kokonaispistetilanteessa Havisella on 71 pisteen johto Turun urheiluautoilijoita edustavaan Jouni Lempiseen. Kolmantena oleva Tampereen UA:n Jouni Eskola on mestaruuspokaalista 74 pistettä. Huomattavaa on että loppupisteet lasketaan niin, että jokaiselta kuljettajalta vähennetään huonoin lähtö pois. Havisen tasaisessa sarjassa huonoin tulos on 3. sija, Lempiseltä löytyy yksi pyöreä nolla ja Eskolan huonoin on 7. sija.

Havisella näyttäisi vielä tässä vaiheessa olevan varaa yhteen huonoon lähtöön, ehkäpä jopa nollille on varaa jäädä - ei siitä kuitenkaan sen enempää, Diplomi-insinöörismies taitaa osata todennäköisyys- ja tilastomatematiikan paremmin!. Eskolan ja Lempisen sen sijaan on saatava Vaasan poika aisoihin Jurvassa, muuten päätöskilpailussa Alastarolla ajetaan vain ja ainoastaan himmeämmistä mitaleista.

Neljäntenä ja viidentenä majailevat Sami Hyrske ja Jukka Kankaamäki näyttävät jäävän auttamatta mestaarustaistosta, mutta mitalikamppailussa he ovat sitäkin vahvempana mukana. Heidän ero Haviseen on kasvanut jo liki 80 pisteeseen. Hopeasta ja pronssista näyttäisi siis muodostuvan vielä kunnon kamppailu ainakin neljän kuljettajan kesken.

Tasaista sarjaa naputtanut Vetelin UA:ta edustava Jani Hotakainen on kokonaispisteissä kuudentena n.60 pistettä pronssista. Seitsemännellä sijalla kärkkyy tulokaskauttaan ajava Sami Inkiläinen, joka hieman paremmalla kauden avauksella olisi mukana jopa mitalitaistossa. Jossittelu se on sitten mukavaa. Mies on kuitenkin avausviikonlopusta sisuuntuneena kohentanut tuloksiaan mojovasti.

Kahdeksannella sijalla pakkaa sekoittamassa on viime vuoden nelonen EPUA:n Matti Luomanperä, joka on tällä kaudella ottanut hieman rennommin ajamalla vain neljä lähtöä. Velipoika Mikko Luomanperä on harjoitellut ratin vääntämistä samalla autolla yhden kilpailun verran ja Mikko tullaan näkemään suitsissa myös tämä kauden lopuissa lähdöissä. Kumpaakaan veljeksistä tuskin nähdään loppupisteissä kympin joukossa - mutta katsotaan mihin rahkeet riittää.

Kymmenen parhaimman joukkoon on itseänsä kovasti ajamassa vielä ainakin kolme kuljettajaa. Lauri Riekkola, Jukka Inkiläinen ja Jeremi Mattsson ovat n.10-30 pisteen päässä kymmenentenä olevasta Reima Heinäjoesta. Sijoista kymmenen joukossa nähdään siis vielä kovia kamppailuja. Kymmenen parhaan joukkoon sijoittuneet tunnistaa tällä ja tulevalla kaudella kilpailunumerosta. He siis saavat kylkeensä sijoituksen mukaisen numerolapun.

Kirjoitettu 1.9.2008, Mikko
Nimi:
Hymiöt: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Unohda minut
1

Tästä puhutaan...

Lorainefups kirjoitti 29.10.2015
Top online pharmacy to Order Losec Visa...

BennettMr kirjoitti 27.10.2015
http://volcanogrup.com/media/category.ph...

KatelynRor kirjoitti 26.10.2015
Medicine Allegra Empty Stomach Viagra N...

Ronniebig kirjoitti 26.10.2015
klo.lesley.edu/wp-content/uploads/2014/0...

Natashawemi kirjoitti 19.10.2015
Norvasc Benefits Cats Sham Allergy...


Päivitetty: 17.9.2015 16:18:55.