foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Just For Fun Motorsport

Pedal to the rust

Kausi alkoi upealla harjoitus säällä. Paikalla 20 innokasta kuljettajaa joiden kaasujalka vipotti huolestuttavan hermostuneesti. Harjoituspäivän aikana suurin into saatiin pois. 
Kisapäivänä taivas putosi Jurvan niskaan eikä noussut koko kisan aikana.  Mielenkiintoiset kaksi sadekelin lähtöä oli tulossa.  Kaudesta näyttää tulevan tiukka, viiden parhaan sakkiin on tunkemassa 10-15 kilpailijaa, joilla kaikilla on voitto mahdollisuudet. Viikonlopun  valopilkku oli uuden tulokkaan tulokset, kympin sakissa heti molemmissa lähdöissä. Kierroksia Antonilla ei ollut muualta kuin rataleimapäivästä  ja perjantain harjoituksista. 

Muutamat kokivat aikamoisia sähköongelmia. Akku-ongelmia oli Jeremillä, Latella ja Janilla.  Jeremi jäi aika-ajossa radan varteen,  Ensimmäisessä lähdössä Jani keskeytti sijalta kaksi/kolme loppukierroksilla  ja  toisessa lähdössä Latelta loppui akku. Toisen lähdön ryhmitykseen jäi Kari, jolla oli sytytysyksikön kanssa kosteusongelmaa. Harmittavimpia keskeytyksiä oli Mikon keskeytys viimeisellä kierroksella  sijalta kaksi/kolme. 
Sami I. voitti molemmat lähdöt, säädöt olivat kohdallaan ja moottori lauloi suvivirttä. Eskola, Havinen ja Kankaanmäki valtasivat taas kärkisijoituksia. Toisessa lähdössä Jeremi ja Oja kävivät tiukkaa kamppailua, joka loppujen lopuksi päättyi kisan parhaille  katselupaikoille. Pientä laittoa ja autot on valmiina seuraavaan kapinaan joka on 5-6 kesäkuuta.

Ohessa incarkuvaa toisesta lähdöstä, sekä kuljettaja-esittelyä ja ensimmäinen lähtö, jossa mm. Jukka I:n nappilähtö, jonka opetin sille  pari viikkoa sitten rataleiman yhteislähdössäSmile

Kuljettaja-esittelyä, lähtö 1, sekä minitonni palkintojen jako.


Incar lähtö 2.